Csillag Optika Szeged
image Facebook oldalunk:
Varilux multifokális lencsék
 

40 éves kor felett a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodóképességét, az apró betűk összemosódnak és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk. Ez egy teljesen természetes folyamat, amely előbb-utóbb mindenkinél bekövetkezik és presbyopiának vagy másnéven időskori távollátásnak nevezzük. Szerencsére erre a problémára már van megoldás: a multifokális (progresszív) szemüveg, amely látható választóvonal nélkül biztosít éles képet minden távolságra, anélkül, hogy külön olvasószemüveget vagy bifokális szemüveget kellene használnunk.

 
A multifokális lencsék finom átmenetükkel tiszta és éles látást biztosítanak minden távolságra, miközben a  szükséges korrekcióra is megoldást nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy progresszív dioptriaátmenetükkel (lentről felfelé) hozzájárulnak a szemfáradtság csökkentéséhez és természetes látásélményt biztosítanak viselőjüknek.

A világ első multifokális lencséjét az Essilor fejlesztette ki 1959-ben Varilux néven. Azóta az Essilor folyamatosan fejleszti szemüveglencséit, hogy minél jobb megoldást tudjon ajánlani a presbyop szemüvegviselők számára. Minden egyes Varilux multifokális lencsedesign-t szigorú protokoll alapján kialakított viselői és klinikai tesztekkel ellenőriznek, hogy optimális és természetes látásélményt biztosítsanak.

A Varilux S Series (Varilux S széria) bemutatásával az Essilor új fejezetet nyit a Varilux lencsék nyújtotta technológiai újítások hosszú sorában.

A multifokális lencsék feltalálása óta minden egyes újabb generáció élesebb képet és jobb látásélményt kínált, de mindig voltak kompromisszumok, melyeket el kellett fogadni.

  "Félek lemenni a lépcsőn, mert bizonytalannak érzem magam." 
"Amikor a fejem mozdítom, úgy érzem, mintha minden mozogna körülöttem."   
   "Nem szeretek már olvasni, mert nem elég a szememmel követni az olvasnivalót, hanem a fejemet is folyamatosan mozgatnom kell."

A Varilux S lencsékkel a tiszta, éles látás oly egyszerű és természetes, hogy nem is gondolunk rá többet!

Fedezze fel a
Varilux S lencsék előnyeit!

A Varilux S széria 3 kiemelkedő termékcsoportot foglal magába:
Varilux S 4D, Varilux S f-360º és Varilux S Design.

2014-ben tovább bővül a Varilux család: a Varilux E Series lencsék (Varilux E f-360o és Varilux E Design) könnyű megszokást biztosítanak mindenki számára és mostantól elérhetők a Varilux Comfort f-360o lencsék is. 

 

A Varilux lencsék napjainkban is a világ leggyakrabban viselt multifokális lencséi, melyeket  Crizal UV  vagy Optifog felületvédelemmel ajánlunk.


Keresse fel látszerészét/optikusát az Önnek megfelelő Varilux lencse kiválasztása érdekében, hogy Ön is megtapasztalhassa a természetes látás élményét!
Varilux S 4D - Most először olyan multifokális lencsét tudunk az Ön számára ajánlani, amely a határtalan szabadság mellett azonnali reagálási lehetőséget biztosít Önnek, mindezt egy teljesen személyre szabott lencse segítségével.
Varilux S f-360° - A Varilux S f-360º lencsék az első lépést jelentik a Varilux S szérián belül a személyre szabott lencsék irányába, hiszen a tökéletes olvasórész meghatározása érdekében figyelembe veszik a keretbeállítási adatokat és a természetes olvasótávolságot.
Varilux S Design - Most először olyan multifokális lencsét tudunk az Ön számára ajánlani, mely határtalan szabadságot biztosít Önnek: stabil látásélményt mozgás közben és széles látóteret.
Varilux Physio f-360° - A Varilux Physio f-360° lencsék a Varilux Physio nyújtotta előnyök mellett a keretviselési szokások figyelembevételével kínálnak kitűnő látásélményt bármilyen fényviszonyok között.
Varilux Physio - 2006-ban egy technológiai újítás segítségével létrehozták a Varilux Physio lencsét, amely Nagy Felbontású Látásélményt biztosít bárhol, bármikor.
Varilux E f-360° - A Varilux E f-360° lencsék gyors és könnyű megszokást biztosítanak és gyártásuk során a keretviselési paraméterek mellett a természetes olvasótávolságot is figyelembe veszik.
Varilux E Design - A Varilux E Design lencsék könnyű és gyors megszokást biztosítanak.
Varilux Comfort f-360° - A Varilux Comfort New Edition család legújabb tagja.
Varilux Comfort - A Varilux Comfort lencsék tökéletesen alkalmazkodnak az utóbbi években megváltozott környezethez. Lehetővé teszik a tekintési irány gyors változtatását, miközben biztosítják, hogy a fejtartás természetes pozícióban maradjon.
Varilux Liberty - A Varilux Liberty a Varilux lencsék belépő szintje, amely a Varilux know-how felhasználásával készül. A digitális technológiának köszönhetően mindenki számára tiszta és éles látásélményt nyújt minden távolságra.
Speciális Varilux lencsék - Ahogy a futáshoz futócipőre van szükségünk, úgy elengedhetetlen, hogy a különböző tevékenységekhez is különleges szemüveget viseljünk a maximális kényelem érdekében.