Csillag Optika Szeged
image Facebook oldalunk:
Szemüveglencsék számítógépes munkavégzéshez

 

A számítógépek manapság életünk elválaszthatatlan részét képezik. A legtöbb ember naponta átlagosan 2 órát tölt különböző képernyők, kijelzők előtt otthon, a munkahelyén vagy más nyilvános helyeken.

Ugyanakkor a folyamatos, megszakítás nélküli számítógép használat a szem és a test gyors elfáradását okozza, ami végül koncentrálási nehézségekhez és a teljesítmény csökkenéséhez vezet.

A monitor okozta fáradtságnak különböző okai lehetnek.

   
 Folyamatos szemerőltetés Rossz kontraszt a monitoron
    
Szemmozgatás

Fényviszonyok

    
Az Essilor Computer lencsék kortól és korrekciótól függetlenül ajánlanak megoldást az egyéni igényekre.

Csökkentik a szemfáradtságot, mert tisztább és komfortosabb látásélményt nyújtanak.

 
Essilor Anti-Stress™  - A 20-40 éves korosztály számára készült Essilor® Anti-Stress™ szemüveglencsék a lencse alsó részén tartalmaznak enyhe korrekciót, mely segíti a szemet a könnyebb fókuszálásban, így tiszta, komfortos látás biztosítható egészen a nap végéig.
Essilor Interview®  - Bizonyos idő után az olvasószemüveget használó emberek is kénytelenek olyan korrekciós szemüveget csináltatni maguknak, mellyel a közepes távolságra lévő dolgokat is jól látják.
Varilux Computer  -  A Varilux Computer az első olyan multifokális (progresszív) szemüveglencse, melyet kifejezetten a számítógép használatához terveztek.
Amberelax  - Az Amberelax színezés a természetesen gyenge kontrasztokat a képernyőn felerősíti, a színérzékelésen nem változtat és természetes látásélményt biztosít a képernyőn is.