Csillag Optika Szeged
image Facebook oldalunk:
Essilor Interview®

Sokan használnak olvasószemüveget 40 éves koruk után. Ezek a szemüvegek kb. 60 cm-es távolságig biztosítanak éles látást, ezen a távolságon túl már nem éles a kép. Ugyanakkor bizonyos idő után az olvasószemüveget használó emberek is kénytelenek olyan korrekciós szemüveget csináltatni maguknak, mellyel a közepes távolságra lévő dolgokat is jól látják.


Mindennapi tevékenységeink nagy részét ezzel a köztes távolságra történő tekintéssel végezzük, kezdve egy beszélgetés lefolytatásától a vacsorázáson és a házimunka elvégzésén keresztül a munkahelyi környezetben végzendő feladatokig - akár az irodában, akár egy üzletben.

 

Van néhány árulkodó jel, mely arra utalhat, hogy a köztes távolságra látásunk már nem a régi. A szemüveget az orrunk hegyére biggyesztjük? Vagy inkább feltoljuk a homlokunkra, hogy ne zavarjon? Ezek mind azt jelzik, hogy a hagyományos olvasószemüveg már nem oldja meg teljes mértékben a problémát és köztes távolságra további korrekcióra van szükség.

 

Az Essilor erre is megoldást kínál: az Interview® munkaszemüveg lencséket, melyek ideális megoldást nyújtanak olvasó- és köztes távolságra, bizonyos közeli tevékenységekhez.

 

          
                 Olvasószemüveg                      Essilor Interview®

 


Az Essilor Interview®  lencsékkel azonnal elérhető a tiszta, éles látásélmény:
  • Tökéletes olvasótávolságra a közeli tevékenységekhez
  • Kiváló köztes távolságra, egészen 2 méterig - asztal körüli beszélgetéshez, miközben az étlapot is olvashatjuk, vagy dolgozhatunk a számítógépünkön, miközben a körülöttünk állókkal beszélgetünk
  • Fiatalos külső és természetes testtartás
  • Nem kell többé szemüvegeinket cserélgetni