Csillag Optika Szeged
image Facebook oldalunk:
Varilux Computer

A személyi számítógépek elterjedése megváltoztatta az életünket, nagyrészt jó irányban. De sokunk számára a számítógép képernyője a szemfáradtság kialakulását is magával hozta.


Ennek legjellemzőbb tünetei a homályos látás, a szemszárazság, a piros és irritált szemek, a fényérzékenység valamint a gyakori fejfájás. A számítógépet használók 75%-a tapasztalja ezeket a tüneteket rendszeresen, még szemüveg viselése esetén is.

 

Lehet, hogy az Ön szemüvege tökéletes látást biztosít a mindennapok során, de előfordulhat, hogy számítógép használatakor nem nyújt optimális megoldást.

 

A Varilux Computer az első olyan multifokális (progresszív) szemüveglencse, melyet kifejezetten a számítógép használatához terveztek és a teljes munkaterületen, azaz a képernyőtől a billentyűzetig tiszta, éles látás biztosít, miközben megelőzi a szemfáradtság kialakulását.

 

A Varilux Computer lencséknek két változata érhető el:
 
Varilux 2V, amely a folyamatosan a képernyő előtt történő munkavégzéshez ajánlott (olvasó és munkatávolságra nyújt korrekciót).

 

Varilux 3V, amely dinamikusabb munkakörnyezethez ajánlott, elsősorban azoknak, akiknek távolabbra is kell néha tekinteniük (pl. ügyfélkapcsolat).