Csillag Optika Szeged
image Facebook oldalunk:


„Az évek során sokat tanultunk vásárlóinktól: látszerészektől, akik részletesen beszámoltak nekünk a személyes szolgáltatások munkájuk során tapasztalt fontosságáról. De ugyanígy tanultunk a szemüvegviselőktől is, akik értékes információkkal láttak el minket az általuk viselt szemüveglencse nyújtotta átfogó tapasztalatokkal kapcsolatban. Ezek mind olyan információk, amelyek arra sarkallnak minket, hogy folytassuk az innovatív termékek kifejlesztését és gyártását a jövőben is.”

Hans Werquin
- a Hoya Vision Care Europe elnöke


Elhivatottság + innovativitás = Forradalmi termékek


A minőségi szemüveglencsék gyártása iránti elhivatottság a folyamatos innovációval kombinálva a Hoya Vision Care üzletágának fő hajtóereje, mely számos forradalmi terméket eredményezett.
 
>   1963-ban a Hoya volt az első vállalat, amely sikeresen alkalmazott tükröződésmentesítő réteget üveglencsén, majd később műanyag lencséken is.

>   Legújabb technológiai eredményei közé sorolható a rendkívül tartós Hi-Vision LongLife felületkezelés kiterjesztése. A mélyreható tudásnak és a folyamatos kutatás-fejlesztésnek köszönheti a vállalat a szemüveglencse felületkezelések tervezése területén betöltött pozícióját.

>   Technológiai áttörést jelentett az iD FreeForm tervezési technológia fejlesztése és alkalmazása a progresszív lencsetervezés területén, amellyel a Hoya számos rangos szakmai díjat nyert el.