Csillag Optika Szeged
image Facebook oldalunk:

 

Polarizált fényresötétedő lencse

Tökéletes kontroll a változó fényviszonyok között

 
 

A hagyományos fényresötétedő és polarizált szemüvegek gyakran cserbenhagyják az embert vezetés közben. A fényresötétedő lencsék például nem sötétednek be az autóban, hiszen a szélvédő meggátolja az ehhez szükséges UV-sugárzást. S míg a polarizált napszemüveglencsék semlegesítik a vakító fénysugarakat, nem képesek alkalmazkodni a változó fényviszonyokhoz. A DriveWear lencsék azonban egy olyan forradalmi fejlesztési eljárással készülnek, amelynek köszönhetően mind a fényresötétedő, mind a polarizált szemüvegek előnyös tulajdonságaival rendelkeznek, lehetővé téve a polarizáció és a fotokromia egyetlen szemüveglencsében való megvalósulását. 

 

A DriveWear lencsék előnyei:

 

 
  •  a legkényelmesebb látásélményt nyújtó lencsék az autóvezetéshez
 

 

 

 

 
  •  éles látás minden körülmények között
 

 

     

 

 
 
  • a szem kevésbé fárad el vezetés közben - gyorsabb, biztonságosabb reakciók
 

 

 
 
  •  egyesíti a fényresötétedő és polarizált lencsék kiváló tulajdonságait

 

A DriveWear szemüveglencsék előnyei:
Védelem a ragyogással szemben, valamint tiszta és magas kontrasztos látás

Borús, felhős idő

A DriveWear lencsék maximalizálják a fényáteresztést a felhős, borús fényviszonyok között, így biztosítván viselőjük számára a lehető legélesebb látást. A polarizáló hatás védelmet nyújt a ragyogással szemben, amely egyébként gátolja a látást a gyenge fényviszonyok között. A DriveWear lencsék ilyen felhős, borús időjárás esetén egy magas kontrasztot biztosító sárgás-zöld színt vesznek fel.

Erős fényben, napos időben - szélvédő mögött

Vezetés közben, erős fényviszonyok esetén a DriveWear lencsék csökkentik a fény áteresztését és kontrollálják a fény erősségét. A polarizáció itt is kiemelkedő szerepet játszik, hiszen teljesen megszünteti a vakító ragyogást. A lencse az ilyen fényviszonyok között egy rézvörös színárnyalatot vesz fel, amely kutatások szerint a legmegfelelőbb szín a vezetéshez.

Erős napfény - szabadban

Amennyiben a szélvédő nem blokkolja az UV-sugarakat, a lencse második fényresötétedő rétege is működésbe lép, így már mind a három réteg aktív, a lencse színe vöröses-barna színárnyalatot vesz fel, sötétsége eléri a maximumot, 88%-ot. Polarizált tulajdonságának köszönhetően a DriveWear lencse viselője teljes védelmet élvezhet az erős fényviszonyok között.

Célcsoport

 

 

·         A DriveWear lencsékben hatalmas értékesítési potenciál rejlik, hiszen előnyei univerzálisak, és célcsoportjukba beletartozik minden ember, aki autóban utazik, vagy autót vezet.

 

 

 

 

·         Professzionális vezetők, akik számára kiemelkedő jelentőségű lehet a DriveWear lencsék által nyújtott átfogó vizuális támogatás egy-egy hosszú munkanap során.

 

 

 

 

·         Ingázók, akiknek korán reggel és késő délután van szüksége vizuális támogatásra, olyankor, amikor a Nap alacsonyan áll a horizonton.

 

 

 

 

·         Idősebb városlakók, akiknek lassabb a reakcióideje, és ezért jelentős segítséget jelent számukra a DriveWear lencsék által nyújtott ragyogás elleni védelem és magas kontrasztos látás.

 A DriveWear a Younger Optics, Inc. bejegyzett márkája.
Š 2008 Younger Optics, Inc. and Hoya Corporation. Minden jog fenntartva.