Csillag Optika Szeged
image Facebook oldalunk:


A Hoya legújabb fejlesztésű tükröződésmentesítő rétege

 

 

A szemüveglencsék minőségét és tartósságát nagyban befolyásolja a rajtuk lévő felületkezelés minősége. Ezért szentelt a Hoya mindig is kiemelkedő figyelmet a csúcsminőségű tükröződésmentesítő rétegek kifejlesztésének.
Ennek legújabb bizonyítéka a Hi-Vision LongLife felületkezelés, amely a létező legkeményebb és legtartósabb felületkezelés, amely ma a piacon kapható.

A KEMÉNY TÉNYEK

 

 

1. Tény: Karcállóság

 

A Hi-Vision LongLife a legnagyobb karcállóságot biztosító felületkezelés, amely ma a piacon kapható.
A Colts laboratóriumokban végzett független vizsgálatok bebizonyították, hogy a Hi-Vision LongLife 50%-kal karcállóbb elődjeinél.

 

 

2. Tény: Tükröződés-mentesség

 

A Hi-Vision LongLife közel 99%-os fényáteresztő képességgel rendelkezik, ezáltal biztosítva még kényelmesebb viseletet és elegáns megjelenést viselőjének.

 

 

3. Tény: Vízlepergető hatás

 

 A Hi-Vision LongLife felületkezelés esetében a vízcseppek 107,5-os szöget zárnak be a lencse felületével. Ez gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy a vízcseppek megtapadjanak a lencsén. Ennek köszönhetően a szemüvegviselők sokkal kevésbé lesznek kitéve az eső és a párásodás zavaró hatásainak.

 

 

4. Tény: Szennyeződés taszító hatás

 

A Hi-Vision LongLife felületkezelés szennyeződés taszító és könnyen tisztítható. A zsír és a szennyeződések néhány törléssel eltávolíthatóak a lencse felületéről, és a karcolások valószínűsége is a minimumra csökken.

 

 

5. Tény: Portaszító hatás

 

A törölgetés statikus töltést hoz létre a lencse felületén, így vonzza a levegőben található porszemcséket. A Hi-Vision LongLife felületkezelés ezért egy antisztatikus réteget is magában foglal, amely megakadályozza, hogy a por hozzátapadjon a lencse felületéhez. A kevesebb por pedig kevesebb tisztítást jelent!

A Hi-Vision LongLife felületkezelés további előnye a portaszító hatás tartóssága. Más, antisztatikus réteget is tartalmazó felületkezelésekkel szemben ugyanis a Hi-Vision LongLife portaszító rétege nem legfelül helyezkedik el, így e tulajdonságát elődjeinél sokkal tovább megőrzi.

 

 

6. Tény: Optimális összeállítás

 

A Hoya a gyártás során mindig a lencse végső összeállítását veszi kiindulási pontnak, gondosan összehangolva az alapanyagokat és a felületkezelés különböző rétegeit. Az így elkészült szemüveglencsék hosszú évekre szóló kényelmes viseletet biztosítanak viselőjüknek.

A Hi-Vision LongLife felületkezelés különböző rétegeinek precíz összehangoltsága rendkívüli tartósságot, továbbá maximális fényáteresztő képességet és optimális tükröződésmentességet biztosít a szemüveglencséknek.


3 év garancia

A lencse egyedülálló összeállítása és a különböző rétegek közötti tökéletes tapadás hosszú évekre szóló kényelmes viseletet és tartósságot garantálnak. A Hi-Vision LongLife kiváló minőségét támasztja alá a Hoya által nyújtott, gyártási hibákra vonatkozó 3 éves garancia is.