Csillag Optika Szeged
image Facebook oldalunk:

A fényresötétedő lencsék legújabb generációja

 

Hiszünk benne, hogy a legjobb minőségű szemüveglencsék – amelyek a legjobb minőségű alapanyagok és felületkezelések felhasználásával készülnek – a létező legjobb fényresötétedő megoldást érdemlik. Ezért fejlesztettük ki legújabb, saját tervezésű fényresötétedő lencsénket, a Hoya Sensity lencsét, amelyet örömmel mutatunk be Önnek!

A Hoya Sensity fényresötétedő lencsék:

 

 

·         Kiegyensúlyozott teljesítményt biztosítanak, minden éghajlaton, évszakban és hőmérsékleti viszonyok között, a Stabilight Technology eljárásnak köszönhetően

 

 

 

 

·         Csökkentik a ragyogást, továbbá kontrasztos látást és természetes színérzékelést biztosítanak, az élénk, természetes színárnyalatoknak köszönhetően

 

 

 

 

 

·         Kiemelkedő optikai minőséget és tartósságot biztosítanak, a Fotokromatikus Precíziós Technológiának köszönhetően

 

 

 

 

 

·         Széles termékválasztékban elérhetőek

 

 

     

Fotokromatikus lencsék új megközelítésben

A Stabilight Technology felhasználásával készülő Hoya Sensity lencsék a fotokromatikus lencsék kategóriáját egy még magasabb szintre emelik. A Stabilight Technology biztosítja a Sensity lencsék kiegyensúlyozott teljesítményét, minden éghajlaton, évszakban és hőmérsékleti viszonyok között. A Sensity lencsék pillanatok alatt egy 3-mas kategóriájú napszemüveglencsévé sötétednek a szabadban, míg beltéren a korábbiaknál is gyorsabban világosodnak ki, és tökéletes  átlátszóságot érnek el. Eközben ráadásul végig 100% UV-védelmet biztosítanak. Mindennek köszönhetően a Sensity lencsék a legnagyobb kényelmet és megbízhatóságot biztosító fotokromatikus lencsék a szemüvegviselők számára!

Élénk, természetes színárnyalatok

A Sensity lencsék tökéletes védelmet biztosítanak a ragyogás ellen, miközben kontrasztos látást és természetes színérzékelést is biztosítanak viselőjüknek.
A Hoya Sensity lencsék két természetes színárnyalatban – Sensity Szürke és Sensity Barna –kaphatóak, amelyek megfelelnek a modern divatirányzatoknak, így nem csak tiszta látómezőt, hanem elegáns megjelenést is biztosítanak viselőjüknek.

 

Rendkívüli teljesítmény és tartósság

A Sensity fényresötétedő lencsék a Hoya által szabadalmaztatott Fotokromatikus Precíziós Technológia felhasználásával készülnek. Ez egy rendkívül pontos felületkezelési eljárás, mely biztosítja a molekulák egyenletes eloszlását a lencse teljes felületén. Az eredmény: tökéletes tapadás, mely a Sensity fényresötétedő lencsék rendkívüli teljesítményében és tartósságában nyilvánul meg.