Csillag Optika Szeged
image Facebook oldalunk:

A karcoknak többé nincs esélye a Hoya szuper felületkezelésével szemben

Egy jó tükröződésmentesítő réteg előnyös tulajdonságain sokat ronthatnak a karcok. Egyetlen karcolás, akár, nem csupán bosszúságot okoz a napi viselet során, de csökkenti az éles, kontrasztos látást is. A Hoya kifejlesztette a felületkezelési technológiában igazi áttörést jelentő Super Hi-Vision réteget, mely a lencsék megkarcolódásának esélyét az abszolút minimumra csökkenti, miközben a legmagasabb szintű komfortot és megbízhatóságot biztosítja a szemüvegviselők számára.
A Hoya három fontos területen hajtott végre áttörést, és ennek köszönhetően a „szuper” valóban a legmegfelelőbb jelző a Super Hi-Vision réteg tulajdonságainak leírására.

Super Hi-Vision technológia:
1.
A kemény réteg szerkezetében végrehajtott fejlesztésnek köszönhetően a lencse háromszor ellenállóbbá válik a karcokkal szemben.
2. A továbbfejlesztett víz- és szennyeződéstaszító fedőréteg extra könnyű tisztíthatóságot eredményez.
3. A tükröződésmentesítő bevonat maximális biztonságot nyújt viselőjének, különösen éjszakai vezetéskor.

A Super Hi-Vision réteg egyedülálló összetételének köszönhetően a rétegek között kivételesen erős tapadás jön létre, így háromszor olyan karcálló, mint a hagyományos rétegek. A Super Hi-Vision réteg kiválósága a karcállóság és a stabilitás tökéletes egyensúlyában nyilvánul meg.

  • 3X ellenállóbb a karcokkal szemben-gyakorlatilag olyan kemény, mint az üveg, ezáltal minimalizálja a karcok keletkezésének valószínűségét

 
 
  • Szuper karcálló
 
 
 
  • Szuper tükröződésmentes
 
 
 
  • Szuper könnyen tisztítható
 
  • A tükröződésmentesítő rétegek a következő kivételes előnyökkel járnak

 

 

  • Megszüntetik a kellemetlen tükröződéseket
 
 
 
  • Éles és kontrasztos látást biztosítanak
 
 
 
  • Viselési komfortot nyújtanak
 
 

Biztonságot adnak (különösen éjszakai vezetés közben)

 

A Hoya Super Hi-Vision rétegével mindezen előnyöket hosszan élvezheti. Különböző tesztek bizonyították, hogy a Super Hi-Vision háromszor karcállóbb, mint a hasonló termékek.  Az általános felületkezeléseken könnyebben megjelennek a karcok, melyek rontanak a minőségen, a Super Hi-Vision karcállósága viszont megközelíti az üveg alapanyagokét, mely újabb érvet jelent a műanyag lencsék eladása mellett.