Csillag Optika Szeged
image Facebook oldalunk:

 

Személyre szabott szemüveglencse beltéri munkavégzéshez


A Hoyalux iD WorkStyle V+ a Hoya exkluzív beltéri szemüveglencséje. A három tervezésben kapható Hoyalux iD WorkStyle V+ szemüveglencsék a vásárló személyes munkakörülményeinek és szemüveg viselési szokásainak figyelembevételével kerülnek kialakításra. Tökéletes megoldást jelentenek az irodai és egyéb beltéri munkát végző személyek számára, mivel optimális mélység- és szélességészlelést biztosítanak mind közelre, mind középtávolságra. Emellett, a Hoya egyedülálló Binokuláris Harmonizációs Technológiájának köszönhetően példátlan binokuláris teljesítményt is biztosítanak viselőjüknek.

Célcsoport:

Azok a szemüvegviselők, akik tökéletesen tiszta és éles látást igényelnek, beltéri  munkájukból vagy hobbijukból fakadóan. Mind a három tervezési eljárás egy-egy meghatározott, speciális munkatávolságra szolgál, a szemüvegviselő igényeinek megfelelően:

 

 

Close: Tökéletes megoldás azon szemüvegviselők számára, akik nagyfokú koncentrációt és pontosságot igényelnek szakmájukból vagy hobbijukból kifolyólag. Ez a tervezés a létező legszélesebb közeli látómezőt biztosítja, miközben középtávolságra is éles látást nyújt viselőjének, 1 méter távolságig. Kifejezetten ajánlott például olvasással sok időt töltő személyek, vagy gépészmérnökök, ékszerészek,
kézművesek számára.

 

 

 

 

Screen: Ideális megoldás mindazok számára, akik egyenletes, éles mélység- és szélességészlelést igényelnek közelre, 2 méter távolságig. A legjobb megoldás számítógépes munkához. Kifejezetten ajánlott például irodai munkavégzéshez,  számítógépes játékokhoz, vagy orvosok, fogorvosok, művészek számára.

 

 

 

 

Space: Ez a tervezés azon szemüvegviselők számára ajánlott, akik a számítógép képernyőjénél valamivel távolabbra fókuszálnak elsősorban mindennapi munkájuk és tevékenységeik során, de távolra is korlátok nélküli éles látást igényelnek, miközben a számítógép képernyőjét is kristálytisztán szeretnék látni. Kifejezetten ajánlott például irodai munkát végző személyek, előadók, hangtechnikusok és golfozók számára.

 

Hoyalux iD WorkStyle V+ szemüveglencsék előnyei:

 
  •  

Könnyed, megerőltetés nélküli fókuszálás

 

 

 

 

Tökéletes mélység- és szélességészlelés közelre és középtávolságra

 

 

 

 
  • Ideális megoldás digitális eszközök használatához

 

 

 

 

Maximálisan széles, kristálytiszta látómező középtávolságra

 

 

 

 
  • Gyors, egyszerű képváltás a távoli és közeli képek között

 

 

 

 
  • Természetes látás és stabil látómező, mozgás közben is