Csillag Optika Szeged
image Facebook oldalunk:

Hoyalux Summit Pro és CD TrueForm

A Hoyalux Summit multifokális szemüveglencsék a legújabb technológiai eredmények felhasználásával kerültek kifejlesztésre. Ennek köszönhetően, nyugodt, természetes látást biztosítanak viselőjüknek, minden irányba és minden körülmények között.
 


Szemvizsgálati adatok egyedülálló felhasználása


A TrueForm technológiával készülő Hoyalux Summit szemüveglencsék esetében, a legújabb fejlesztéseknek köszönhetően, a szemüveglencse felületére úgy tekinthetünk, mint nagyon apró, egyedi pontok összességére. Ez azt jelenti, hogy az Ön receptértékei egyedülálló módon, pontról-pontra megjelennek a lencse felületén, és így az Ön tökéletes pontossággal csiszolt szemüveglencséi minden látásirányba korrigálják az Ön látását.


TrueForm technológia a tökéletes pontosságért


A Hoyalux Summit szemüveglencséknek két fő típusa létezik: a Hoyalux Summit Pro és a Hoyalux Summit CD.
Mindkét típus tökéletes egyensúlyt biztosít a távoli és közeli képek között, továbbá maximális vizuális kényelmet nyújt viselőjének.
 
A TrueForm technológiának köszönhetően – a fent említett előnyök mellett – a Hoyalux Summit szemüveglencsék a viselő szemvizsgálati adatainak egyedülálló felhasználásával, tökéletes pontossággal kerülnek kialakításra.Hoyalux Summit Pro TrueForm

-          Garantált minőség
-          Megnövelt látásélesség
-          Természetes látás minden irányba és távolságra
-          Tökéletes egyensúly a távoli és közeli képek között
 
Hoyalux Summit CD TrueForm

-          Garantált minőség
-          Megnövelt látásélesség
-          Ideális kisméretű, divatos keretekhez
-          Gyors és egyszerű váltás a távoli és a közeli képek között